Соковита качина грудка з журавлинним соусом
Соковита качина грудка з журавлинним соусом
Традиційно до качиної грудки йде брусничний соус, цей соус можна їсти ложками з качкою
Інгредієнти
  • Вода - 50 мл
  • Журавлина заморожена -100 г
  • Мед 2 ст. л.
  • Перець мелений - 1 щіпка
  • Цукор - 60 г
  • Соус соєвий - 3 ст. л.
  • Оцет винний - 0.5 ст. л.
  • Качина грудка - 250 г


Приготування
Приготування качиної грудки:
Качині грудки помийте, просушіть рушником і зробіть на шкірі ромбовидні надрізи, намагаючись не прорізати м'ясо. Замаринуйте в суміші меду з соєвим соусом, перцем.
Викладіть грудки, шкірою вниз, на гарячу сковороду без масла, готуйте близько 5-7 хвилин, потім переверніть грудку і готуйте ще 4 хвилини з іншого боку.
Приготування журавлинного соусу:
Для соусу змішайте в сотейнику журавлину з цукром, додайте половину 1 ст. л. червоного винного оцту і 50 мл води.
Варіть на середньому вогні, помішуючи, хвилин 7-10. Соус готовий.
Залишилося тільки порізати грудку на тонкі шматочки і подати з соусом.
Тепер, залишилося тільки з'їсти
Смачного!
© 2021 Company Inc. Всі права захищені