Качина грудка в апельсиновому соусі
Качина грудка в апельсиновому соусі
Відмінний і дуже простий рецепт, який прикрасить ваш стіл. Радимо додати його в вашу скарбничку рецептів
Інгредієнти
  • грудка качина - 2 шт.
  • сіль
  • перець чорний молотий
  • апельсини - 4 шт.
  • бульйон курячий - 180 г.
  • цукор - 100 г.

Приготування
Почнемо з апельсинового соусу:
Візьміть глибоку сковороду (глибина не менше 20 см) для приготування апельсинового соусу. З 4 апельсинів вичавити сік, змішати його в сковороді з курячим бульйоном, цукром і апельсиновою цедрою (тонко зрізати шкірку апельсинів і покласти все в сковороду). Довести суміш до кипіння, а потім зменшити вогонь і томити на вогні до загустіння. (Близько 30 хвилин)
Приготування качиної грудки:
Беремо качину грудку, солимо і перчимо її. Ставимо на вогонь і розігріваємо сковороду. Ніякого масла для смаження не потрібно! Кладемо качину грудку на гарячу сковороду шкіркою вниз. Смажимо 12 хвилин. 
Філе вийде середнього обсмаження, якщо ви любите добре просмажене, то тоді слід обсмажити трохи довше на 5 хвилин. Перевертаємо і смажимо ще 10 хвилин. Утворившийся качиний жир зливаємо.
Продовжуємо обсмажувати качині філе до готовності.
Нарізаємо готове філе і поливаємо апельсиновим соусом.
Тепер, залишилося тільки з'їсти
Смачного!
© 2021 Company Inc. Всі права захищені